LETGO/JUAL BARANG ANDA???

Salam

Anda boleh iklankan barang2 yang hendak dijual pada saya, saya akan iklankan di blog ini...

Boleh wassap detail barang ke 012-353 6058
@ emel ke murah.sangat@gmail.com

Terima Kasih!!!

Followers

AVAILABLE ITEMS

AVAILABLE ITEMS BOLEH KLIK SINI YA... http://semua-barangmurah.blogspot.com/search/label/Available

BOOKING FOR 3 DAYS ONLY!!!

FOR SERIOUS BUYER ONLY!!! BOOKING LIMITED TO MAXIMUM 3 DAYS ONLY!!! ITEM WILL BE RELEASE AFTER 3 DAYS WITHOUT ANY PAYMENT...

SAY NO TO BACKOUT BUYERS!!!

SAY NO TO BACKOUT BUYERS!!!
SERIOUS BUYER ONLY!!!

Wednesday, May 26, 2010

Semua Keperluan Anda Yang Baru & Terpakai Terdapat Disini....!!!

Assalamualaikum.....


Terciptanya Blog Ini Adalah Bagi Memudahkan Semua Urusan Jual Beli Barangan & Keperluan.
Carilah Barangan & Keperluan Anda Dari Masa Ke Semasa Kerana Kami Akan Sentiasa Membuat Jualan Yang Memberikan Kepuasan Dari Segi Harga & Kualiti.


Pihak Kami Akan Up-Date Sekerap Mungkin Bagi Mendapatkan Keperluan & Kehendak Pengguna Mengikut Trend & Permintaan Terkini.


Kami Juga Menyediakan Beberapa Perkhidmatan Dari Sekecil² Perkhidmatan Hinggalah Yang Besar. Insya-ALLAH.


Kami Juga Membeli Barangan Baru & Terpakai. Seperti Barangan Elektrik, Perabot, Kenderaan, Pakaian, Sukan, Keperluan Rumah/ Koleksi Peribadi.....

Contohnya Telefon Bimbit, Komputer, Aircond, Jam Tangan, Tudung, Kasut, & Sebagainya....

Sebarang Pertanyaan atau Jika Anda Ingin Menjual Barang Kepada Kami, Bolehlah Berhubung Terus Dengan Kami Di Talian 019-6767 262 (En. Amirul) @ 019-333 9905 (Pn. Salina).

atau

e-mail : murah.sangat@gmail.com


Sekian Terima Kasih.

103 comments:

  1. Akm, maaf la yer! nak tumpang tanya sikit, saya tengah perabot terpakai macam meja mkn, dan sebangainya, boleh bagi tahu lokasi dengan harga barangan tak. email jer kat saya di nzrul84@gmail.com

    ReplyDelete
  2. assalamu'alaikum..sy tgah cari perabut seperti set katil + almari pakaian + meja solek..sy nak tau harga..sy dari kota bharu.ni e-mail sy
    pengemiscintailahi90@gmail.com
    no fon : 019-6660494

    ReplyDelete
  3. RAHSIA HOT!, KLIK IKLAN JER - INCOME MENCURAH-CURAH! >>
    Tiada alasan lagi untuk anda mengatakan, tidak boleh!!! Nampaknya peluang keemasan terus mendekat, tinggal lagi..........rebut dan mula kecapi.......Ok, tugas pemasaran perniagaan kini bakal menjadi satu tugasan yang mudah! Alamilah ia bersama kumpulan kami di WORLDSHOPPERSLINK

    BERASASKAN IKLAN ONLINE, - HANYA DENGAN KLIK DAN MELIHAT IKLAN ANDA AKAN DIBAYAR KOMISEN ANTARA RM60~RM1100 SEBULAN WALAU TANPA MENAJA. ADA TESTIMONI MEMBER WSL YANG TELAH BERJAYA MEMECAH REKOD PENDAPATAN HARIAN KERANA TELAH BERJAYA MENCECAH PENDAPATAN MENARIK!! PELUANG

    http://www.click4dollar.com/one85

    ReplyDelete
  4. ade laptop acer yg murah?019-3407259....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade,,sy nk jual laptop sy,,baru 3bulan pakai...wranty masih ade...jika mahu,,coll sy 0148263854 (amir)

      Delete
  5. Saya nk jual galaxy note 10.1..brapa harga plg tinggi yg saya boleh dpt???urgent...col 0129674700-sobri

    ReplyDelete
  6. poslaju services kini di setapak

    ReplyDelete
  7. saya nak jual Pureen Electric Breast Pump RM100? trm ksh. 011-14240320

    ReplyDelete
  8. Saya nak beli air corn murah ada tak? As soon as posibble k,tq..01129959849 MEQ

    ReplyDelete
  9. Saya nk jual brg bayi...hubungi sya. ..0195528812. .tq

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum , saya tengah mencari perabot terpakai seperti meja mkn , sofa , dan set bilik tidur yang murah , boleh berikan lokasi di sekitar kajang dengan harga barang sekali tak . email sy syariza.edora@yahoo.com atau otp terus 01114354603 .tq

    ReplyDelete
  11. LENOVO T61(Powerful Business class laptop)

    INTEL CORE 2 DUO T7300 2.00GHz

    1.5GB RAM

    80GB Hard Disk

    Window xp Installed

    nak jual rm450 je...nego nipis...cod kota damansara,kelana jaya,pj,kl sentral

    pape pm or mcg 013-4240153

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Saya nak menjual Perabot Jati Terpakai, Mesin basuh dan juga peti ais. Kawasan Sungai Petani. Berminat telefon saya Azreen 0142501387

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm cik..pti ais ngn msin bsh ada g ka..bpa nk juai...msej kt no 0123428263 ya

      Delete
  13. Salam
    Saya nak menjual barangan pribadi spt baju2,handbag,kasut yg berjenama dgn harga rendah utk siapa yg berminat boleh hubungi saya ke email rossa7788@yahoo.com . Dan untuk yg berminat dgn perabot rotan spt set sofa dan meja makan juga boleh hubungi saya.

    ReplyDelete
  14. SAYA NAK BELI KERUSI 2ND HAND ADA TAK ?

    ReplyDelete
  15. Salam saya nk cari aircond terpakai,yg murah2 1hp dengan 2hp,kalau ada maklom kt sy tq..0174106652 area bukit mertajam.

    ReplyDelete
  16. salam... saya nak jual peti ais 2 pintu jenama sharp rm 250 dan whashmeshine jenama haier rm 150..

    ReplyDelete
  17. assalam...saya nk jual sofa 3,2,1 warna merah hati..mcamana?

    ReplyDelete
  18. As-Salam semua disini..
    Saya Hafiz. Saya ingin menjual hp Samsung Galaxy SIII saya. Saya beli hp ini pada harga RM1899 sebelum ini, tetapi saya hendak jual hp ini pada harga hanya RM1000-1200 kerana saya perlukan cash untuk master studies saya skrg ni.
    Saya beli hp ini di dealer Samsung di Alamanda Putrajaya pada 30 Mac 2013. Warranty selama 2 tahun (Kad warranty masih ada).
    Accessories semua masih lengkap dan Original Samsung.
    Saya berharap ada seseorang yang boleh tolong saya, boleh contact saya di no 0148610060.
    Terima kasih, As-Salam.

    ReplyDelete
  19. Saya di JB nak beli meja kecil untuk satu komputer sahaja. Saya perlukan 6 biji meja. Dengan segera.

    ReplyDelete
  20. salam....saya sedang mencari barang2 untuk final projeck saya. ada tak sofa yang murah, loceng kaunter yang terpakai dan beberapa barangan lagi...kalau boleh saya nak alamat tempat anda supaya mudah untuk saya pergi terus kepada anda.??iqbal PTSS.

    ReplyDelete
  21. saya ada sofa L shape red and black.glass dining table ada 6 kerusi.peti ais,washing machine auto untuk dijual.nak pindah malas nak angkut barang banyak banyak.murah jek sebab memang nak get rid cepat...area ipoh manjoi...call me 014 2550079

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm inform hrga..klu ada lg...send msej 0174052824

      Delete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. salam..
    saya ade handfon blackberry blod 2 masih dalam keadaan baik..nk jual dalam rm250 klu ade ape2 pertanyaan blh call or msj saya..
    0129779766 (adi)urgent!!!

    ReplyDelete
  24. assalam..saya ada almari pakaian, meja study/komputer, katil single solid wood dan rak almari (15compartments)..berminat boleh sms/call 0122754697 (liyana) @ 0145058567 (hidayah)...ASAP.

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.. Sy mncari set kerusi atau sofa yg murah untuk raye ni.. Klau bleh area taiping dan kawasan berhampiran.. Call atau msj sy klau ade nak jual.. Fendi 0122722061

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. salam...saya tgah cari sofa murah untuk pelamin, ada x yg nk jual? sy tgl kat kedah klau ada yg berminat nk jual, hubungi sy, nur hidayah 013-4106242

    ReplyDelete
  28. dri seremban..sy nk jual jam nautica a13023g..spa bermnt col 0173112147

    ReplyDelete
  29. Saya mencari katil double decker yg double kat bawah n single kt atas. ada x? leh contact sy 0133291210

    ReplyDelete
  30. Salam 1msia.sy disini ingin menjual pelbagai perabot terpakai utk seluruh isi rumah.ini kerana sy akan berpindah ke kg halaman dlm mase terdekat.sy berada di sg besi.ini senarai brg yg hendak dijual:
    >
    > 1)tv lcd 32(LG)
    > 2)peti ais 2 pintu (SHARP)
    > 3)w.mechine auto 7kg (LG)
    > 4)sofa 3+2
    > 5)dining table 6
    > 7)bedroom set (Queen)>[katil+tilam+meja solek+almari 2 pintu+meja sisi]
    > 8)kitchen cabinet w marble
    > 9)cpu desktop(cpu prob)+moniter 19" ACER+meja lipat
    > 10)bedroom set single (katil+tilam[queen]+almari+meja 4pintu+cermin
    > 11)toto+tilam
    > 12)toto (new)
    > 13)table fan x2
    > 14)extension plug
    > 15)bantal+cadar+selimut
    > 16)jam dinding x2
    > 17)ayat2 suci AL-QURAN set(dinding)
    > 18)penyidai kain (roda&berlipat)
    > 19)meja jepun (kids)
    > 20)iron pensonic
    > 21)karpet x3
    > 22)iron board
    > 23)periuk nasi (ELBA)
    > 24)blander
    > 25)rak pinggan (s&s)
    >
    > dan pelbagai brg lg.bole dtg tgk.cash n carry.boleh hubungi sy utk harga di talian 0162197981/ shahrul2881@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum sy sdg mcari laptop terpakai yg masih elok luar dalaman, ada webcam, RAM 1GB ke atas. Call me 0173208725

    ReplyDelete
  32. assalam .. sy nak letgo baju terpakai .. condition baek lg .. klu 1 kg .. bape leyh bg ?? email sy di funcky4world@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum. Saya amat memerlukan wang untuk setelkan yuran final sem saya. Nak jual laptop kesayangan saya:

    Dell Vostro 1014 warna merah hati
    RAM 4gb
    Hard disk 300 gb
    Intel I Core 2 Duo.

    Nak jual dalam RM1000. Berminat sms or call
    012 3707347

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum, saya ingin menjual tv sony trinitron 29 inci, masih elok jarang digunakan, harga boleh dirunding... nak tukar jenis plasma..... eara seremban... Berminat sms or call 0132655419

    ReplyDelete
  35. Assalamulaikum.saya ingin menjual komputer desktop ( cpu sahaja ).dr seremban dua.
    harga rm 250.sebarang pertanyaan boleh call di:-
    017-2508928.terima kasih

    ReplyDelete
  36. Salam,
    Saya ada almari pakaian 3 pintu & katil single material besi untuk dijual,RM100. Sesiapa berminat boleh sms/whatsapp 0125300405-Shima.Self pick up.ASAP.

    ReplyDelete
  37. Salam.. Sy khairi.. Mencari set sofa dan set bilik tidur untuk master bedroom.. Kalo ada sesaper nk jual sms sy or whatsup 0197562363.. Area senawang

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. ada jual exhaust fan x?...rosak pn xpa...nk bilah kipas je utk bwt final projek...

    ReplyDelete
  40. salam,
    sy mencari play yard / playpen murah untuk baby sy...
    sesiapa yg mahu let go murah...whatsapp sy..0166633734

    ReplyDelete
  41. Salam.. saye nk jual hp sony x10 mini pro.. rm180. Cod banting. Call 0133478363

    ReplyDelete
  42. salam..saya ingin menjual almari serta set meja solek. Area pasir gudang..kalo ade lori sendiri datang ambil lagi bagus..ASAP..murah2 je..whatssap nnati saya post picture. 014-2736313-niezam

    ReplyDelete
  43. salam saya tengah mencari almari pakai besar dengan harga berpatutan, dan berkualiti bagus tahan lama

    ReplyDelete
  44. Assalam, saya mencari pembeli untuk sofa 3+2+1 (fabrik) dan glass coffeetable..harga boleh runding...cash and carry...area ipoh...call me@0174823244...

    ReplyDelete
  45. Salam.. sy mencari sesiapa yg ingin menjual peti ais, mesin basuh, perabot dan tv area ipoh. ya murah2 je.Sesiapa yg nk jual slh satu brg ni.. boleh contact sy 0194799470

    ReplyDelete
  46. Assalam. Saya memerlukan 3 Katil Kayu Solid wood King/Queen size dan 3 tilam terpakai tetapi berkualiti dan dalam keadaan baik. Juga perlukan peti ais terpakai tetapi branded. Mohon hubungi saya atau whats app 0125696045 area Ipoh Perak

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Saya ingn beli pti ais..mesin basuh..set perabot bilik dn sofa L shape wrna hitam krna bru pndh rmh..ada ssiapa minat nk jual blh whatsapp d no 0123428263-area bukit mertajam.....

    ReplyDelete
  49. saya ada chainsaw still-st8500 untuk dijual.RM 900.call/whatsapp 0177825766.

    ReplyDelete
  50. Saya nak jual jam tanganysaya
    tangan saya yang berjenama Alexandre Christie. Saya nak jual rm1000.Harga asal rm1500. Harga boleh nego lagi. Berminat call saya Di 0105254102.

    ReplyDelete
  51. Salam..ade sesiapa yang menjual atau let go set komputer desktop lengkap area ipoh..target harga rm250..sbb nak buat keje sampingan x perlu komputer mahal tapi yang boleh bt keje dengan laju dan boleh install dgn latest window

    ReplyDelete
  52. saya ada beberapa barangan komputer seperti monitor, printer biasa, printer laserjet dan cpu yang ingin dijual.kalau saya nak hantar barang2 saya nie kesana macamana. khuzaimi 011-16201219

    ReplyDelete
  53. salam.saya din dari kuantan nak jual tv led aquos sharp 32 inci.rm650..seperti baru.kol 0179567839

    ReplyDelete
  54. saya nak jual barang2 keperluan/perkakas kedai makan,seperti kaca untuk display ayam nasi ayam juga boleh guna untuk penjual burger dan segala perkakas memasak,pinggan mangkuk,gelas juice/teh/kopi.berminat hubungi saya segera harga boleh runding,cepat saya di area durian tunggal ,melaka
    hp-014-6176040

    ReplyDelete
  55. Saya nk jual peti sejuk 1 pintu..area melaka yang berminat bole kol,msg atau wasap 0183787445...

    ReplyDelete
  56. saya mencari meja komputer bersaiz kecil..
    jika ada sesiapa yang ingin menjual sila contact saya
    area seremban / senawang sahaja
    wassap 019-7912664
    msg 017-2848613

    ReplyDelete
  57. maaf..saya juga mencari kerusi untuk meja komputer
    sila contact saya
    wassap 019-7912664
    msg 017-2848613

    p/s: sesiapa yg perlukan photographer untuk sebarang majlis (kawin,tunang,potrait family & lain2) boleh contact saya.harga serendah RM450 untuk pakej wedding.

    ReplyDelete
  58. Sy nk jual samsung camera nx1000
    Contct me 0124268002

    ReplyDelete
  59. Salam...sy nak jual mesin grinder brand makita 235mm 2000w..siap surat warranty..item belum pakai..baru..reason jual...tersalah beli..harga asal rm550...saya jual rm400..berminat call atau msg..017-7674764 ashril...urgent

    ReplyDelete
  60. Sya nk jual 1 set rantai silver pintal 100% 925 ori bserta bangle dn cincin....rm350 ...blh nego cl 0123428263

    ReplyDelete
  61. assalam sapa2 ada kn jual sofa area langkawi info sy k..0105632031..tq

    ReplyDelete
  62. sye nk let go kerusi urut (gintell), perabot jati, dan jual tempat mainan kucing. sbb nk pindah malas bawa barang banyak sgt. contact me 019-5440811. Area Kajang.

    ReplyDelete
  63. Area setapak wangsa maju nk jual petiais toshiba 1 pintu rm200 tv lama rm100 mesin basuh panasonic 5.2 kg rm150..0132331452

    ReplyDelete
  64. salam.ada sesiapa yg menjual sofa terpakai area manjung perak bajet rm150 kw bawah?msg 0194261490

    ReplyDelete
  65. Sye mncari kati single n meja stdy area melaka....harap ad yg mahu mnjual....klu ad borong kerr...lagi bagus dlm 10 orng nye keperluan leh kontek 0102649165

    ReplyDelete
  66. Salam.saya nak jual 2 aircond sebab nak pindah.self pickup area desa pandan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebarang pertanyaan boleh contact 0184067112

      Delete
  67. Assalammualaikum sy mncri barangan pengantin terpakai,sperti kerusi2,payung,aksesori dh smua brangan pengantin ,, kerana sy baru mulakan biz bridal blh call or whatsup sy 0196716126

    ReplyDelete
  68. assalamualaikum sye ade sebuah laptop acer aspire 5550 na jual...RM550 harge boley runding...area kuantan
    contact me at 01119988052

    ReplyDelete
  69. Assalam.mohon pemilik blog utk buat iklan.
    Sy hndk berpindah dlm ms terdkt dan nk jual Perabot yg ada.
    1.katil kayu
    2.almari pakaian
    3.set meja makan 6 kerusi
    4.rak tv
    5.sofa
    6.Peti Sejuk 2 pintu
    Bagi sesiapa yg berminat blh hbgi sy 0142144012.call@was sup.tqvm

    ReplyDelete
  70. Salam . Saya nk jual sony xperia L . Condition masih elok xdde rosak . Please wassap me 0169352195 asap if interest

    ReplyDelete
  71. Salam, saya mencari katil kayu untuk baby, area balakong, serdang, sg besi. Jika ada sesiapa yg ingin menjual boleh hubungi Atau msg saya. 013-3587806

    ReplyDelete
  72. salam..sya ingin mencari peti sejuk bersaiz kecil atau sederhana...budget x tgi...jika ada sesiapa ingin menjual boleh menghubungi saya di 0123707086 nora...

    ReplyDelete
    Replies
    1. As-salam puan nora Rahman maaf menganggu..sy ingin bertanye puan sedang mencari peti ais kn..

      Delete
  73. Hai..saya ada mesin cashier nak letgo. Pakai tak sampai 2 bulan.jenama sharp.beli rm1200 nak jual harga rugi...
    Berminat boleh contact 0184067112

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, masih ada lagi ke mesin cashier tu? kalau ada contact kami 0145026000

      Delete
  74. As salam..akak mncri oven..akak tggl d s. Alam..nk bl yg trpki je..col 012 6388462

    ReplyDelete
  75. Salam sy menjual psp warna merah berharga 200 .. Sebarang pertanyaan hubungi 01121254030 . Self pickup area bangi .

    ReplyDelete
  76. Sy mencari cadar gmbar elmo . Cadar single . Budget 50 kebawah . Dan dressing table terpakai warna merah dan kecil . Area kajang . 01121254030

    ReplyDelete
  77. As-salam admin tumpang letgo urgent kod IPOH PERAK.. sy ingin menjual barangan seperti peti ais 2pintu jenama SAMSUNG keadaan barang 9/10 dan katil besi bersaiz king keadaan barang 9/10 untung pada yang berminat sebab barang dalam keadaan baik dan tiptop.jualan urgent blh call sy atau msj+whatsapp 0189502047 (endy) jualan urgent.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta maaf pada yang sedang mencari barang tersebut telah pn di jual pd bulan ini.

      Delete
  78. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  79. Sy nk jual sofa kulit 1 seater ade recliner warna hitam..harga rm1 ribu..sofa masih baru blm sampi 1 thn..nk jual sebab ruang tamu jd sempit hanya muat utk sofa3+2 sahaja..berminat boleh contact sy..0134377449..area meru raya ipoh.

    ReplyDelete
  80. Saya nak let go set sofa l-shape warna coklat gelap dgn coffee table rm300, kabinet dapur 3 pintu bawah rm250. Comforter set saiz queen masih baru rm100. Bladeless fan (kipas tanpa bilah) 16inci rm150. Area ulu tiram, jb. Urgent. Watsap sy @ kosong satu sembilan 230 3440

    ReplyDelete
  81. Sy MENCARI wall fan dan aircond terpakai 1hp condition bagus. Klu blh pasang sekali. URGENT area ulu tiram, jb. Watsap sy nombor di atas, gambar dan harga. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam naz21...saya ada aircond untuk dijual..harga boleh dirunding... 0143108798

      Delete
  82. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  83. Salam. Saya perlukan perabot spt, sofa, kitchen kabinet, wardrobe, katil pull-out, dan apa juga yg ditawarkan dgn harga berpatutan. Lokasi di Alor Setar. Kalau ada hantar ke khairull@gmail.com. senarai, gambar dan harga. Terima kasih - Khairul

    ReplyDelete
  84. Saya sedang cari peti ais.area muar.call 0199806229

    ReplyDelete
  85. Salam..sy sdg mencari 2 tilam single or 1 tilam double. klu bole nk yg murah2 je..duk area ampang, call/msj 0136074314 (hidayat)

    ReplyDelete
  86. Sy nk cari peti ais secondhand area johor...ade x ?? Kalu ade whatsapp sy 0177418680 urgent.

    ReplyDelete
  87. Saya mencari Handphone display rak..Sila WhatsApp sy 0182439390 area Petaling Jaya.

    ReplyDelete
  88. Psp untuk diletgo area johor. Psp 3k. Buka harga rm3xx. Masih baik. Pakai tak sampai setahun. Siap 8gb memori kad.. Cod johor. Whatsapp 0127696630

    ReplyDelete
  89. assalam,saya sdg cari aircond 2nd 1hp,2hp dan 2.5hp .
    area kedah. wasap 0164491077

    ReplyDelete
  90. assalammualaikum.... Sy mencari almari pakaian 3pintu... Area taiping... wasap 01115470732

    ReplyDelete

Popular Posts

Post Tracking No 2011

MARCH 2011 Norridah (Rawang) - COD Faiez (Puchong) - Poslaju EN492498611MY Norhasidah (KL) - Poslaju EN490108684MY Nurul Asiqin (Perak) - Poslaju EN490108640MY Faiez (Puchong) - Poslaju EN492499991MY Norliana (Kemaman) - Poslaju EN492499356MY Noryasmin (Shah Alam) - COD Linie (PJ) - Poslaju EN492499719MY Cik Ramlah (Penang) - Poslaju EN492499625MY Asmah (KL) - Poslaju EN492499617MY Syuhaida (Seremban) - Poslaju EN492499603MY Hasmaria (Butterworth) - Poslaju EN489899393MY Norhasikin (Johor) - Poslaju EN489899416MY Arniza (Bangi) - Poslaju EN4787652235MY Fazila (Segamat) - Poslaju EN478765245MY Siti Aishah (Melaka) - Poslaju EN492482829MY Nor Ashikin (Kelana Jaya) - Poslaju EN488220557MY Raudhah (Shah Alam) - Poslaju EN488220526MY Latipah (Temerloh) - Poslaju EN488220486MY Mardiana (Seremban) - Poslaju EN488221243MY Siti Fauziah (Penang) - Poslaju EN488221230MY Norsalawati (Putrajaya) - Poslaju EN488221827MY Siti Habsah (KL) - Poslaju EN488221795MY Nadimah (Kapar) - Poslaju EN488221835MY Nur Auni (Butterworth) - Poslaju EN488221892MY Siti Habsah (KL) - Poslaju EN488221932MY Marni (Seremban) - Poslaju EN488221915MY Norlizawati (Cyberjaya) - Poslaju EN468012042MY Mastura (Pasir Mas) - Poslaju EN488221946MY Hayati (Putrajaya) - Poslaju EN468011965MY

FEBRUARY 2011

Norhana (Ipoh) - Poslaju EN468013025MY Normazuin (KL) - Poslaju EN468011855MY Maizura (Johor) - Poslaju EN468011784MY Siti Habsah (KL) - Poslaju EN468012983MY Deluna (Damansara) - COD Mazra Ayu (KL) - Poslaju EN468011585MY Nor Zuhaidah (Perak) - Poslaju EN468012590MY Noraimi (Sarawak) - Poslaju EN468012949MY Zawiyah (Melaka) - Poslaju EN468012246MY Hurul Aini (Penang) - Poslaju EN468012351MY Sukri (Sarawak) - Poslaju EN468012325MY Amyra (Rompin) - Poslaju EN468012422MY Mardiana (Seremban) - Poslaju EN468012436MY Nor Hayati (Jitra) - Poslaju EN444767477MY Azrinah (Putrajaya) - Poslaju EN468013241MY Maizatul (Kuantan) - Poslaju EN468013502MY Noramiza (Kajang) - Poslaju EN486513500MY Suriyati (Kuching) - Poslaju EN486513575MY Nur Isma (KL) - Poslaju EN486513589MY Rohani (Bangi) - Poslaju EN468013459MY Mardiana (KL) - Poslaju EN486513297MY Nur Aisyah (Kuching) - Poslaju EN486513178MY Hamizahwati (Labuan) - Pos Parcel CD173370265MY Norazlin (Semenyih) - Skynet 201555299886 Noraizan (Kuantan) - Poslaju EN463691039MY Wan Sabariah (Putrajaya) - Poslaju EN486512875MY Norlydah (Klang) - Poslaju EN463690991MY Laila Zurina (Sarawak) - Pos Parcel CD132972019MY Nor Azira (Penang) - Poslaju EN444769107MY Dahlia (Penang) - Poslaju EN444769115MY Norfishah (N. 9) - Poslaju EN486512597MY Norlita (Kuantan) - Poslaju EN444769098MY JANUARY 2011 Norjasiman (Jengka) - Poslaju EN463690784MY Suzierawati (Bkt Jalil) - Poslaju EN444769141MY Norliza (Shah Alam) - Poslaju EN444769138MY Khatijah (Sarawak) - Poslaju EN444769124MY Noor Fadhlina (KLIA) - Poslaju EN444767503MY Noorazura (Penang) - Poslaju EN444057614MY Noorazura (Penang) - Poslaju EN444057906MY Noorazura (Penang) - Poslaju EN444057557MY Sazrina (Sepang) - Poslaju EN463690461MY Mimi Kahira (KL) - Poslaju EN463749808MY Nur Zamnah (KL) - Poslaju EN463749771MY Nor Faiza (Sg. Buloh) - Poslaju EN463749737MY Nurul Fashah (Perak) - Poslaju EN463691250MY Nurhasyikin (Penang) - Poslaju EN463750001MY Izurina (Kota Bharu) - Poslaju EN463691263MY Rozita (Skudai) - Poslaju EN463691303MY Hapizah (Bangi) - Poslaju EN463691192MY Norfarhan (Kota Bharu) - Poslaju EN463691189MY Intan Suraya (KL) - Poslaju EN444769169MY Ruzaida (Raub) - Poslaju EN444769155MY Faiz (Puchong) - Poslaju EN463691419MY Hamizah (Putrajaya) - Poslaju EN463691453MY Shah Rizul (Kuala Lipis) - Poslaju EN463749618MY Yusidawati (Kuantan) - Poslaju EN463691467MY Zanariah (KL) - Poslaju EN463691484MY Siti Izzani (Jitra) - Poslaju EN463691498MY Hasliza (Bangi) - Poslaju EN463691396MY Rohani (Bangi) - Poslaju EN463691405MY Maslizawaty (Dungun) - Poslaju EN463749581MY Aminah (Putrajaya) - Poslaju EN460528626MY Norhidayah (Sarawak) - Poslaju EN444766159MY Salwa (Perak) - Poslaju EN460528555MY Fifi Natasya (Puchong) - Poslaju EN460528745MY Abidah (Segamat) - Poslaju EN460528759MY Nasibah (Kangar) - Poslaju EN460528884MY Nariena (Kuantan) - Poslaju EN460528820MY Noordiana (Labuan) - Poslaju EN444764691MY Ella (Kuantan) - Poslaju EN444766057MY Alin (Johor) - Pos Ekspres LD121069196MY Nurul Adha (Perak) - Poslaju EN444767525MY Noreen (Masai) - Poslaju EN444767392MY Rashidah (Setapak) - Poslaju EN444767401MY Mawar (PJ) - Poslaju EN444767415MY Yusidawati (Kuantan) - Skynet 201557040425 Syahranah (JB) - Skynet 201546515590 Nadia (Penang) - Poslaju EN444057849MY

*POST TRACKING NUMBER 2010*

*SPECIAL THANKS TO OUR VALUED CUSTOMER*

^JULY^

Hezrina (KL) - COD
Noraini (Sg. Buloh) - EN325650265MY
Pn. Nor Aizan (TTDI) - EN327507505MY
Saleha (Kuantan) - EN327507528MY
Umi Eca (Johor) - Pos Biasa
Nurhaniza (Kapar) - EN327507412MY
Norsilawati (Penang) - EN327507426MY
Nurzafirah (KL) - EN327507457MY
Lieza (Kota Damansara) - EN327507443MY
Siti Juliana (Temerloh) - EN327507465MY
Noor Suriani (Sunway) - EN327507488MY
Sitee Nooraisza (Kuching) - EN327507491MY
Sitti Azlinah (Sandakan) - EN327507474MY

Suriyani (Kedah) - EN327507430MY


^AUGUST^

Fazila (KL) - COD
Rosidah (PJ) - COD
Nurul Hafieza (PJ) - COD
W. Rozali (PJ) - COD
Puan Bee (Sg. Buloh) - COD
Zarinah (Cyberjaya) - EN253808231MY
Norlelawati (Perlis) - EN253808245MY
Haizura (Penang) - EN253808259MY
Eza (Damansara) - COD
Lyudmila (Johor) - EN253808262MY
Elis Suhaili (Selangor) - EN253808280MY
Alia Azizi (KL) - LD112390513MY
Nor Julini (Penang) - LD112390527MY
Hafiz (KL) - COD
Zaidi (Bangsar) - COD
Sidhu (Selayang) - COD
Khairana (Perak) - EN253808302MY
Asnida (Kota Bharu) - EN253808293MY
Liena (Shah Alam) - EN253801264MY
Maria Hani (PJ) - COD
Zanariah (PJ) - COD
Nurul Farhana (Kota Bharu) - EN253802304MY
Haizura (Penang) - EN253801321MY
Yanti (Perak) - LD115111371MY
Yusnita (Kedah) - LD115111368MY
Bonaliza (Putrajaya) - EN253801349MY
Murni (Melaka) - EN253802826MY
Siti Anawiyah (Melaka) - EN253808276MY
Noraishah (Kemaman) - EN253802865MY
Ferdaus (N. 9) - EN253802843MY
Nor Azni ( N. 9) - EN253801383MY
Ain Alisha (Segambut) - COD
Marzura (Puchong) - COD
Izarina (Klang) - EN302425955MY
Mimy Sharmila (Sepang) - EN302425964MY
Mariyani (Shah Alam) - EN302425947MY
Norhidayat (Shah Alam) - EN302425933MY
Rokiah (Kuching) - EN302425920MY
Norhafizah (Pahang) - EN302425791MY
Siti Saadah (Ampang) - EN302425774MY
Pn. Rosmiri (Labuan) - EN302425788MY
Hafizah (Johor) - EN302425805MY
Siti Hajar (Batu Caves) - COD
Nur Azlina (Perak) - EN418483018MY


^SEPTEMBER^

Maria Hani (PJ) - COD
Rosidah (PJ) - COD
Masitah (PJ) -
Nabila (Bangi) -
Asni (Damansara) - COD
Pn. Sarah (Sg. Buloh) - COD
Ku Maria (N. 9) - EN302425831MY
Noorariza (Perak) -
EN302425859MY

Fauziah (Johor) - EN302425845MY
Lyn (Bangsar) - COD
Siti Zuraidah (Johor) - EN302425876MY
Faezah Hani (Johor) - EN302425862MY
Ifah (Seremban) - EN302425880MY
Soreah (Sarawak) - LD115111385MY
Masitah (Bangsar) - COD
Arriza (Hulu Klang) - COD
D.Noralies (Semenyih) - EN302425893MY
Hazalinnah (Johor) - EN302425916MY
Nur Azrina (Kedah) - CD161442150MY
Norhadirah (Johor) - EN341000140MY
Julina (Kuantan) - EN341000122MY
Henry (Selayang) - COD


^OCTOBER^

Rozihaslina (Putrajaya) - EN341000048MY
Rohani (Penang) - EN341000051MY
Izarina (Klang) - GDex CN60000055
Nur Wardina (Kedah) - EN341000111MY
Norliza (Putrajaya) - EN341000065MY
Alex (Genting) - COD
Christina (KL) - SkyNet 201355250670
Zie Zie (Johor) - SkyNet 201355250666
Rasidah (Subang Jaya) - Skynet 201530855993
Sheela (Kota Kinabalu) - EN341000082MY
Roslinda (KL) - EN341000096MY
Suhairizan (Kemaman) - EN341000105MY
Noordiana (Selayang) - EN405841343MY
Molly (Kota Kinabalu) - EN406596159MY
Nur Hazwani (Melaka) - EN405841365MY
Armawati (Kota Bharu) - Skynet 201530856122
Noor Azlina (Alor Setar) - EN430684675MY
Izatullina (Sik) - EN430684667MY
Mazuina (Kluang) - EN430684636MY
Nurasyikin (Sandakan) - EN430684640MY
Doris (Kuching) - EN430684653MY

Nurhayati (Perlis) - Skynet 201530856925
Norazeeyah (Kamunting) - EN430684684MY
Lina (KL Sentral) - Skynet 201530856192
Roslinda (KL) - EN430684698MY
Nora (Seri Manjung) - EN430684715MY
Marina (Bkt Mertajam) - EN430684707MY
Syuhaila (Kajang) - Skynet 201530856225
Rozaidah (Dengkil) - RD745056471MY


^NOVEMBER^

Mazyanti (Melaka) - EN430684738MY
Eiyazzuddin (Melaka) -
Skynet 201530856800

Mira (Shah Alam) - EN430684741MY
W. Syamilah (Kemaman) - EN430684755MY
Saleha (Kuantan) - EN430684772MY

Anne (Georgetown) - EN430684786MY
Norjasiman (Jengka) - Skynet 201530856660
Noorizan (Putrajaya) - Skynet 201530856656
Asmah (KL) - Skynet 201530856553
Izyan (Shah Alam) - Skynet 201530856542
Epi Rafeeza (Sri Manjung) - Skynet 201530856520
Alwani (Shah Alam) - Skynet 201530856450
Nor Anisah (Subang Jaya) - Skynet 201530856435
Rayyan (Cheras) - Skynet 201530856402
Izatullina (Sik) - Skynet 201530856413
Mardhiah (Putrajaya) - EN430684790MY
Wati (Tawau) - EN406621879MY
Nur Hani (Langkawi) - EN430684809MY
Justinah (KL) - RD678727305MY
Nadia (Jenjarom) - RD678727614MY
Azlin (Shah Alam) - RD678727628MY
Zaliha (Marang) - RD678727631MY
Rafidah (Shah Alam) - RD678727645MY
Saleha (Kuantan) - LD115111399MY
Aishah (Kuching) - EN406621919MY
Rosniza (Maran) - Skynet 201530856309
Norlelawati (Kangar) - EN430684830MY
Siti Aminah (Selayang) - COD
Norjasiman (Jengka) - EN430684812MY
Sharmeela (Shah Alam) - Skynet 201530856321
Jennifer (Melaka) - Skynet 201380407874
Siti Masnora (Kota Bharu) - Skynet 201380408073
Nur Wahida(KL) - Skynet 201380408084
Deti Irmayani (Bangi) - Skynet 201380407885
Siti Norhani(Jitra) - Skynet 201380408003
Puan Ira (Kemaman) - EN430684826MY
Harlinie (Ajil) - EN430684843MY
Haslinda (Taiping) - EN406994385MY
Fatimah (Sarawak) - CD156028705MY
Zureen (Sg Buloh) - Skynet 201380407896
Nor Izzati (KL) - Skynet 201546517491
Nor Azahyati (Unimas) - EN416051726MY
Sukri (Sarawak) - EN445339015MY
Noryani (Labuan) - LD115111408MY
Nuraidawati (Kajang) - EN406993053MY
Izarina (Klang) - GDex
Siti Nornafiza (Shah Alam) - EN406993190MY

Aslidar (Penang) - EN406993169MY
Asyura (Seremban) - LD116550555MY
Haslinda (Sarawak) - EN406993209MY
Arinawati (Kota Bharu) - EN406994354MY
Balvin (Perak) - EN406994442MY
Maryani (PJ) - Skynet 201546517351
Nurul Huda (KT) - EN406994425MY
Husnida (Perlis) - EN288425674MY
Rosnita (Pasir Gudang) - Skynet 201546517270
Ainin Nisak (Shah Alam) - Skynet 201546517266
Sarah (Balakong) - EN288425731MY
Liza (KT) - LD116550723MY
Noorshayidah (Dungun) - Skynet 201546516861
Hafiz (Gombak) - Skynet 201546516850


^DECEMBER^

Noor Aziah (Kemaman) - LD116550895MY
Marliana (Sg. petani) - EN288425705MY
Hildah (Kota Belud) - EN288425728MY
Norliza (Shah Alam) - EN288425691MY
W. Dzulfaeizie (Alor Setar) - Skynet 201546516754
Ismawati (Sepang) - LD116550900MY
Fauzureen (Kajang) - Skynet 201546516743
Azzakirah (Seri Kembangan) - Skynet 201546516706
Noordiana (Labuan) - EN458411867MY
Yusidawati (Kuantan) - EN288425714MY
Ayub (Kajang) - EN406999135MY
Nur Afsah (Melaka) - EN406999189MY
W. Azlinawati (KL) - EN406999161MY
Nor Liza (Kajang) - Skynet 201546516614
Marina (Kemaman) - EN444824687MY
Nuraliza (Banting) - EN444824599MY
Haslina (Kulim) - EN444824293MY
Norliza (Shah Alam) - EN406999201MY
Emmy Aida (Bangi) - EN458415118MY
Rohana (Damansara) - EN458415095MY
Hooi Ching (Gurun) - Skynet 201546517082
Arina (Rawang) - Skynet 201546516544
Noriha (Muar) - Skynet 201546516161
Norasmah (Penang) - Skynet 01546516496
Yusidawati (Kuantan) - Skynet 201546516146
Hafizah (N. 9) - EN444825532MY
Nor Sinar (Shah Alam) - EN444824700MY
Fairozie (Kajang) - EN444825492MY
Nuraidawati (Kajang) - LD118883661MY
Yasmin (Shah Alam) - EN444820929MY
Czareena (Shah Alam) - Skynet 201546516183
Norazila (Perak) - Skynet 201546516021
Zir Hafilah (Shah Alam) - Skynet 201546516091
Marissa (Semenyih) - EN406998016MY
Emy Azura (Balakong) - EN444823505MY
Ernah (Sabah) - EN406998033MY
Suhaila (Puchong) - EN406997996MY
Noor Ivana (KL) - Skynet 201546516463
Norafizah (Kudat) - EN455990124MY
Khairun Azlen (Alor Setar) - Skynet 201546516415
Wan Nursaiedah (Sarawak) - EN455990107MY
Rafidah (Ipoh) - Skynet 201546515892
Liza (KT) - EN406996426MY
Suhailee (JB) - LD118884548MY
Zurina (Damansara) - LD118884534MY
Nurjahan (N. 9) - EN406996409MY
Shazalina (Masai) - EN406996386MY
Noor Azean (Shah Alam) - EN406996576MY
Wahida (Batang Kali) - EN406996559MY
Mega (Kuching) - EN406996531MY
Nor Anisah (KL) - Skynet 201546515785
Bariah (KL) - EN406996369MY
Feed (Skudai) - EN406996341MY
Awin (KT) - EN406996324MY
Alysa (Cheras) - EN444820985MY
Halinda (Penang) - EN444823488MY
Norhaida (Puchong) - EN444823465MY
Abidah (Segamat) - Skynet 201546516382
Diana (Ipoh) - EN444820963MY
Ramlah (Kuantan) - EN444766114MY
Norliza (Shah Alam) - EN444820946MY
Nor Zaidah (Perlis) - EN444766176MY
Hazilah (Kota Bharu) - EN444766091MY
Elisha (Shah Alam) - EN444766193MY
Hariana (KT) - EN444766074MY



Track ur Parcel HERE

MY VISITORS

free web hit counter